Om föreningen

LoggaBrf Solgården är föreningen som ligger på höjden i populära Lunden i de östra centrala delarna av Göteborg. I föreningen har vi totalt 89 lägenheter och under de senaste 10 åren har stora delar av fastigheterna renoverats, resultatet är en mycket attraktiv och fin miljö med tid för avkoppling.

Byggnaderna

Byggår 1944. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Gemensamma utrymmen
Medlemmar i föreningen har tillgång till bastu, övernattningslägenhet, snickerirum och källarförråd om ca 10 kvm. Gemensam tvättstuga finns i uppgång 26C, 28B och Snoilsky 2B. Bastu, övernattningslägenhet, snickerirum och tvättstugor bokas genom vårt webbbaserade bokningssystem www.bokatvattid.se eller appen Boka tvätttid. Ladda ner appen för iPhone här eller Android här.

TV- och internetanslutning

TV: Fiberutbud genom Telia, basutbud (18 kanaler ingår i avgiften).
Internet: Bredband via FiberLAN. Hastighet upp till 100 Mbit/s. Betalas och beställs separat.

Parkeringsplatser

Föreningen har 50 parkeringsplatser som går att hyra för 300 kr/mån. Några platser har även uttag för motorvärmare mot extra kostnad. Till parkeringsplatsen är det separat kö och i dagsläget några få boende i kö.Det finns även möjlighet till MC-parkering vilket kostar mellan 150-200 kr/mån.

Allmänt om bostadsrättsföreningen

Brf Solgården bildades 2002 och har totalt 89 lägenheter varav tre hyresrätter.Fastigheterna byggdes 1944 och består av 3 flerbostadshus i 4 våningar. Föreningen har många gemensamhetslokaler såsom bastu med dusch och relaxhörna, övernattningslägenhet och hobbyrum.Hela fastigheten har totalrenoverats de senaste tio åren:

Övrigt

Två gånger om året anordnar föreningen städdagar. För ytterligare info se respektive årsredovisning.