Parkering och vägbom

Parkering

I föreningen finns 50 parkeringsplatser att hyra till en kostnad av 300:-/månad.
Några platser har även uttag för motorvärmare och dessa platser kostar 450:-/månad.

För att hyra föreningens parkeringsplatser lämnar man en intresseanmälan genom att mejla info@brfsolgarden.net. Vi har ett kösystem och väntetiden på parkeringsplats varierar en hel del, med många i kö just nu så förvänta er längre väntetider. Separata köer för parkeringsplatser med eller utan motorvärmare, så när man lämnar sin intresseanmälan är det viktigt att man anger vilken typ av plats man är intresserad av.

I föreningen finns också möjlighet till MC-parkering och barnvagnsrum med privat plats.

Uppsägning av parkeringsplats

Viktigt vid uppsägning av din parkeringsplats!

Tänk på att din parkeringsplats löper på ett separat avtal med uppsägningstid på 3 månader. Skall du flytta från föreningen tänk då på att säga upp din parkering i tid. Parkeringsplatser sägs inte upp per automatik vid en flytt från föreningen.

Vägbom

Föreningen har två stycken vägbomar/stolpar uppsatta för att hindra trafik inne på gården. Vid flytt eller andra tillfällen då det underlättar för våra medlemmar att köra in på gården, tas denna bort. Vill du ha möjlighet att köra in på gården hör du av dig via mail till info@brfsolgarden.net några dagar innan det datum du vill att bommen/stolpen tas bort.