Balkonginformation v. 17

Idag måndagen den 20 april mottog föreningen godkännande av slutbesiktning för den andra etappen i balkongbyggnationen. Detta innebär att du som bor på Räntmästaregatan 26A-F från och med idag kan använda din balkong. Mindre skönhetsfel anmärktes under dagens besiktning och dessa kommer att åtgärdas av Balcona inom kort. Det är därför bra om en nyckel fortsatt finns i tuben tills samtliga besiktningsåtgärder är åtgärdade.

Under veckan kommer balkongerna på Snoilskygatan 2A-B att förberedas inför besiktning. Samtliga balkonger på denna adress kommer besiktigas torsdagen den 7 maj. Innan dessa balkonger har besiktigats och fått godkännande är det absolut förbjudet att använda balkongen.

Frågor om balkongbyggnationen ställs enklast via mail till balkonggruppensol@gmail.com

Denna text har uppdaterats med nytt datum för besiktning på Snoilskygatan. Nytt datum är den 7 maj.


Publicerat

i

av

Etiketter: