Balkonginformation v.18

Under denna vecka kommer Balcona att städa av och förbereda balkongerna på Snoilskygatan 2A-B inför besiktningen nästa vecka. Städningen kommer ske imorgon torsdag, men endast om vädret tillåter. Regnar det denna dag kommer Balcona att städa upp i början av nästa vecka istället. Besiktning av balkongerna på Snoilskygatan 2A-B kommer att ske torsdagen den 7 maj.

De besiktningsåtgärder/skönhetsfel som anmärktes på under besiktningen på Räntmästaregatan 26A-F kommer att åtgärdas under tisdag-onsdag vecka 19. Viktigt är att det finns en nyckel i tuberna för dessa lägenheter då. 

Torsdagen den 7 maj kommer Elfast, som är den elektriker som Balcona anlitat under byggnationen, besöka föreningen och då de medlemmar/lägenheter som önskar ta fram offerter för eluttag på balkongen. Om man som medlem önskar en offert på eluttag bör Balkonggruppen fått denna info per mail senast måndagen 4 maj,

 


Publicerat

i

av

Etiketter: