Balkonginformation v.19

Idag, den 7 maj, har besiktning på Snoilskygatan 2A-B utförts och vi har i föreningen mottagit information att balkongerna är godkända för användning. Därmed är balkongbyggnationen med 79 nybyggda balkonger godkänd och garantitiden (5 år) börjar gälla från och med imorgon den 8 maj 2015.

Vissa skönhetsfel noterades under besiktningen på Snoilskgatan och dessa kommer att åtgärdas inom en månad. Vi ber därför medlemmarna på denna adress att ha kvar nycklarna i tuberna tillsvidare. På hemsidan kommer vi meddela exakt vilka dagar Balcona kommer vara på plats för att åtgärda dessa skönhetsfel.

Under veckan har de flesta besiktningsåtgärderna ordnats på Räntmästaregatan 26A-F och om man som medlem inte mottagit specifik information (via mail) om att ytterligare besiktningsåtgärder kvarstår på sin balkong kan man på dessa adresser nu ta ner nyckeln från tuben.

Elektrikerfirman Elfast har också under veckan besökt de lägenheter som önskar en offert för eluttag på balkongen. Denna kommer lämnas från Elfast till respektive medlem via mail eller postas i de fall där medlemmen inte har en e-postadress.


Publicerat

i

av

Etiketter: