Balkonginformation v.21

Under veckan har Balcona varit på plats för att ordna med de besiktningsanmärkningar/skönhetsfel som behövde ordnas efter utförd besiktning. Samtliga anmärkningar på Snoilskygatan 2A-2B är åtgärdade och i dessa lägenheter behöver man därför inte längre ha nyckeln i tuben. På Räntmästaregatan 26A-F är nästan samtliga åtgärder ordnade, det återstår dock några i lägenheter i trappuppgång 26C. De lägenheter som behöver ha kvar nyckeln i tuben har fått information via mail att deras besiktningsåtgärder inte är fullt ätgärdade och Balcona kommer att återkomma till föreningen för att lösa dessa. Har man inte mottagit ett sådant mail behöver man inte längre ha nyckeln i tuben.

Vänligen obeservera också att det inte under några omständigheter är tillåtet att fästa något i fasaden på balkongen. Endast eluttag får installeras där och då av en elektriker.

Frågor om balkongbyggnationen ställs enklast till balkonggruppensol@gmail.com


Publicerat

i

av

Etiketter: