Referat från styrelsemöte 2 juli

Den 2 juli höll styrelsen årets åttonde möte och nedan följer ett kort referat i punktform.

  • Under början av hösten kommer styrelsen påbörja att ta fram en underhållsplan för vår fastighet, för att utefter den arbeta fram en långsiktig ekonomisk plan. Föreningen har god ekonomi och har inga stora renoveringar planerade. Vi kommer dock ta fram en underhållsplan för att ha koll på vad som behöver göras på ca 5-20 års sikt.
  • Inom kort kommer nya bänkar och bord köpas in till föreningen. Befintliga bänkar som är söndriga kommer då att slängas. Även en grill köps in till föreningen och uteplatsen utanför 28an. Denna kan börja användas först när byggnationen av den står klar – detta kommer informeras på hemsidan.
  • Ny sand levererades under dagen till lekplatsen. Till helgen hjälps vi alla åt att sprida ut den i sandlådan.

Publicerat

i

av

Etiketter: