Referat från styrelsemöte den 18 november

Den 18/11 höll bostadsrättsföreningens styrelse årets trettonde styrelsemöte. Nedan följer ett kort referat i punktform:

  • Styrelsen beslutade under mötet att sänka avgiften för bostadsrättslägenheter med 5 procent. Avgiftsänkningen sker från och med 1 januari 2016 och den nya avgiften aviseras från Husjuristerna. Amorteringar under nästkommande år, lägre räntekostnader för föreningen samt att inga större renoveringar planeras inom de närmaste åren, är anledningen till att denna sänkning kan ske.
  • Styrelsen beslutade att installera ett nytt bokningssystem för tvättstuga, övernattningslägenhet och bastu. Detta kommer att börja användas vid årsskiftet. Alla lägenheter kommer att få instruktioner om hur man bokar i det nya systemet under december.
  • Brandvarnare kommer att installeras i samtliga trapphus i föreningen. Styrelsen ser också över möjligheten till att installera brandsläckare för källargångarna.

Publicerat

i

av

Etiketter: