Nytt bokningssystem från 1/1 för tvättstuga, övernattningslägenhet & bastu

Den 1 januari 2016 aktiveras ett nytt bokningssystem för föreningen. Genom din smarta mobiltelefon, surfplatta eller datorn kommer du nu kunna boka och avboka dina tvättider betydligt smidigare än tidigare. Det går också att boka tider på skärm nere vid tvättstugorna.

De föremål som innefattas i systemet är:

  • Tvättstugorna
  • Mattvätten på Räntmästaregatan 26C
  • Övernattningslägenheten
  • Hobbyrummet
  • Bastun

Idag har alla medlemmar och boende fått information med inloggningsuppgifter i brevinkastet och i detta utskick finns också information om hur systemet fungerar. Läs igenom dessa och ladda ner appen eller spara ner hemsidan på din dator. Har du ingen dator eller smart mobiltelefon kommer du få använda den skärm som har installerats utanför tvättstugan. Den har exakt samma funktion som appen eller hemsidan. Önskar du genomgång av dessa tveka inte att höra av dig till styrelsen så kan vi komma ut och visa.

Vi har valt att behålla de tidigare bokningsreglerna för att förenkla övergången. Om boende senare önskar ändringar i t.ex. antalet bokningsbara tider så kan systemet justeras. Har du därför önskemål så får du höra av dig till styrelsen per mail: info@brfsolgarden.net.

Bokningar som har gjorts för bastu och övernattningslägenheten genom föreningens hemsida för 2016 har förts över till det nya systemet så dessa tider behöver inte bokas om. Däremot behöver du byta från det nuvarande systemet till det nya digitala när det gäller tvättiderna. Bokade tvättider på plåttavlorna är giltiga till och med 31 december 2015, sedan övergår vi till det digitala bokningssystemet.

Om du bokar bastu eller föreningens övernattningslägenhet tillkommer en kostnad på 50 respektive 150 kronor per gång/natt. Från och med årsskiftet tas inte längre kontanter emot som betalning utan avgifterna för bastu och övernattningslägenheten kommer läggas på din avgift nästkommande kvartal. Önskar du även inhandla ny spolknapp till WC eller digitalbox kommer även dessa avgifter faktureras på avierna.


Publicerat

i

av

Etiketter: