Referat från styrelsemöte 11 feb

Den 11 februari hade styrelsen årets andra möte. Nedan följer ett kort referat från mötet i punktform. Har du frågor eller funderingar om föreningens arbete är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@brfsolgarden.net.

  • Styrelsen tog beslut om att låta Huskonsulterna ta fram en underhållsplan för föreningen. Detta eftersom alternativet motsvarade våra behov bättre än övriga förslag. Första möte med den tekniska konsult som kommer leda arbetet är den 26 februari.
  • I början av mars kommer vi göra en första avläsning av temperaturmätarna som utplacerats i badrummen till tio lägenheter. Efter en första avläsning kommer en första analys av problematiken ta vid.
  • Vår bebisgunga har gått sönder och fastighetsskötaren har beställt en ny.
  • Föreningen kommer teckna nytt elavtal inom kort, då bindingstiden går ut. Fokus ligger på att få till ett avtal med lägre kostnader och fokus på att teckna grön el.
  • Vinterns stormar har knäckt två större grenar i ett träd på vår gård. En arborist har tittat på detta och klippt ner grenarna så att dessa inte kan skada någon. Under våren kommer arboristen se över samtliga träd för att säkerhetställa att dessa mår bra.

Publicerat

i

av

Etiketter: