Angående internet och tv

I fredags slog blixten ner i våra fastigheter och slog ut internet och tv i halva föreningen. Vi är många i föreningen som fortfarande är drabbade av detta.

Telia har meddelat oss att de imorgon kommer för att åtgärda switchen i gatan, där felet ligger. Från styrelsens sida kan vi endast ligga på Telia och informera er medlemmar om läget, felet i sig ligger inte i föreningen utan det är Telia som har problem att leverera internet och tv-kanaler till ett antal hushåll. Som kund till Telia kan du begära kompensation och få ut ett mobilt bredband, det är till Telia och deras kundtjänst du vänder dig med ditt klagomål.

I övrigt har vi fortsatt problem med vissa porttelefoner. Fastighetsskötaren har återställt dessa och det fungerar i vissa lägenheter men inte i andra. Därav fortsätter arbetet att felsöka detta.

 


Publicerat

i

av

Etiketter: