Reparation av avlopp på Räntmästaregatan 26B den 21 november!

Tisdagen den 21 november kl. 7-16 kommer en reparation av avloppet att utföras på Räntmästaregatan 26B. Detta innebär att boende i trapphuset på 26B inte (under några omständigheter) får använda vatten och avlopp i varken badrum eller kök under denna dag (kl 07.00 till 16.00). Så snart reparationen är färdigställd kommer samtliga i trapphuset informeras via notis i Boka tvätttid-appen.

Reparationen avser ett rör som löper risk att gå sönder och vi väljer att byta ut detta i förebyggande syfte. Används vatten eller avlopp mellan dessa tider kommer detta landa i källaren och det finns stor risk för att förråden och saker i förråden förstörs. Behöver toalett användas under denna tid hänvisar vi till toaletten i källaren på Räntmästaregatan 26C.

Vi ber er som bor i huset att påminna varandra om detta. Det är av största vikt att inget vatten eller avlopp i lägenheterna används under denna dag och mellan dessa tider. Vid frågor, vänligen kontakta styrelsen på info@brfsolgarden.net.


Publicerat

i

av

Etiketter: