Hoppas sommaren har varit god

Som vi alla har märkt så har vi haft en ovanligt regnig sommar. Vi hoppas att ni ändå har haft sköna stunder.

I föreningen vill vi önska Elena Ten och Sebastian Skogsén välkomna i styrelsen. Vi som sitter kvar sedan tidigare är Camilla Möllers, Liselotte Hammarlind, Sven Parker och I-A Rosvall.

Vårens årsmöte – med förvånande få medlemmar – fick oss att fundera över vad medlemmarna tycker och tänker. Vad vill man ha ut av sitt boende. Vad funkar och vad skulle man önska mer av? Hur mycket är man villig att betala för att få det man vill ha – i tid och/eller pengar.
Tillsammans äger vi detta och bör förvalta det på bästa sätt.

Vi har gjort en enkät som ligger här – Länk till enkäten – gå in och berätta vad ni tycker. Vi är intresserade! Vi vill veta hur vi tillsammans ska göra detta till den bästa föreningen att bo i. Den kommer att ligga kvar till 15:e oktober.

Som ni nu kanske har märkt av så har vi sedan i våras en ny teknisk förvaltare som har hand om både fastighetsskötsel och städ. Vi hoppas detta ska vara bra för våra medlemmar och att vi har utökat kompetensen gällande skötsel och underhåll av våra hus som har några år på nacken.

Glöm inte smörja gångjärn och alla leder på fönstren, så att dom inte rostar och håller sig i trim.

Redan nu kan ni göra några kryss i almanackan. 29 oktober är det städdag och 3 december tänder vi julgranen.

Tänk också på att göra det trevligt för er själva och era grannar.
Göra rent efter att man har tvättat, lägga soporna där dom ska vara och lämna annat avfall till tippen eller Farligt-avfall-bussen. Se till att trappuppgångarna är fria från mattor och barnvagnar.

Hoppas ni alla får en riktigt bra höst!


Publicerat

i

av

Etiketter: