Underhållsplan & Julgranständning

Nu är snart hösten över och vi tänker att ni vill ha lite info om vad vi jobbat med under hösten.

Vår tekniska förvaltare har gjort en ordentlig genomgång av våra fastigheter och gjort en underhållsplan som sträcker sig 50 år fram i tiden. Husen mår bra och är välskötta, det känns skönt att veta. Vi kommer under 2024 göra en del undersökningar och provtagningar för hur fram­tida renoveringar ska göras på bästa sätt.

Budgetarbetet för 2024 är nu färdigt och som ni vet så kommer avgiften höjas med 8% från januari 2024. Föreningen har fortsatt god ekonomi och höjningen gör för att det så ska förbli. Vi ska klara framtida renove­ringar på ett bra sätt och ta höjd för lån som går ut under 2025, så att vi också fortsättningsvis kommer att ha en bra förening.

Vi har också läst era åsikter i enkäten och kommer att grotta mer i det under 2024. Redan nu kan vi säga att det finns lediga odlingslådor. Anmäl ert intresse på mailen, så återkommer vi till er.

Nu närmar det sig jul och den 1a advent – 3 december – kommer vi ha den nu traditionsenliga julgranständningen, med glögg och tilltugg. Vi vill också passa på att påminna om risken med levande ljus och att man inte får mata fåglarna hur fint de än är. Det drar till sig de mer ovälkomna råttorna.

Glöm inte att anmäla er e­-postadress på hemsidan, då den större delen av vår kommunikation sker via e­-post.

Är någon intresserad av styrelsearbete? Två av våra nuvarande leda­ möter flyttar under året och vi har stort behov av nya. Är det du dess­ utom intresserad av vår gård och utemiljö är det en extrabonus.

En riktigt God Jul önskar vi i styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter: