Övernattningslägenhet, bastu och snickerirum

I föreningen finns följande lokaler till förfogande för medlemmar:

  • Bastu
  • Övernattningslägenhet
  • Snickerirum

Bastu

Bastun som finns i uppgång 26C bokas på www.bokatvattid.se med eget inlogg. Kostnad för användning är 50 kr per dag vilket faktureras lägenhetsinnehavaren i samband med nästkommande avgiftsavisering.

Övernattningslägenheten

Övernattningslägenheten kan hyras för 150:-/natt. Denna lokal används flitigt och ligger i uppgång 26C. Detta är en lägenhet i enklare standard med dubbelsäng, soffa, stort matbord och fräscht badrum med dusch. Det finns också möjlighet till bredbandsuppkoppling och TV. Övernattningslägenheten bokas på www.bokatvattid.se med eget inlogg. Kostnaden faktureras lägenhetsinnehavaren i samband med ett nästkommande avgiftsaviseringstillfälle.

Nyckeln till lägenheten bör hänga i nyckelskåpet vid lägenheten senast kl.15 på bokad dag. Efter vistelsen skall nyckeln läggas tillbaka i nyckelskåpet igen. Glöm inte att städa noggrant efter er.

Snickerirummet

Föreningen har ett snickerirum på källarplan på Räntmästaregatan 26C som kan lånas gratis av medlemmar. Lokalen är till för snickeri och målning och är fullt utrustad med stort arbetsbord och flexibla eluttag. Rummet bokas på www.bokatvattid.se med eget inlogg. Nyckeln till rummet hänger i nyckelskåpet till höger om ingången till rummet, vänligen häng tillbaka den där efter din bokade tid. Och givetvis behöver du städa upp efter dig när du är klar.