Parkering och vägbom

Parkering

I föreningen finns 52 parkeringsplatser för bilar att hyra till en kostnad av 300:-/månad.
Några platser har även uttag för motorvärmare och dessa platser kostar 450:-/månad.

För att hyra föreningens parkeringsplatser lämnar man en intresseanmälan genom att mejla info@brfsolgarden.net. Vi har ett kösystem och väntetiden på parkeringsplats varierar en hel del, med många i kö just nu så förvänta er längre väntetider.

När man lämnar sin intresseanmälan är det viktigt att man anger vilket lägenhetsnummer man har och vilken typ av plats man är intresserad av, då vi har parkeringsplatser med eller utan motorvärmare.

I föreningen finns också möjlighet till MC-parkering och barnvagnsrum med privat plats.

Uppsägning av parkeringsplats

Viktigt vid uppsägning av din parkeringsplats!

Tänk på att din parkeringsplats löper på ett separat avtal med uppsägningstid på 3 månader. Skall du flytta från föreningen tänk då på att säga upp din parkering i tid. Parkeringsplatser sägs inte upp per automatik vid en flytt från föreningen.

Skriv på uppsägningsdelen av ert parkeringskontrakt, lämna den i Styrelsens brevlåda på 26C, samt skicka ett mail till info@brfsolgarden.net om att ni säger upp avtalet.

Vägbom

Föreningen har två stycken vägbommar/stolpar uppsatta för att hindra trafik inne på gården. Vid flytt eller andra tillfällen då det underlättar för våra medlemmar att köra in på gården, tas denna bort. Vill du ha möjlighet att köra in på gården hör du av dig via email till info@brfsolgarden.net några dagar innan det datum du vill att bommen/stolpen tas bort.